Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Historiske dage i Lyngby-Taarbæk

19. august 2023 kl. 11:00 - 18:00

”Historiske dage i Lyngby-Taarbæk 2023 – fuld af gode historier” løber i år af stablen for anden gang på Kulturstedet Lindegaarden. Her kan du på en sjov og hyggelig dag få mere at vide om Lyngby-Taarbæk fra de allerældste oldtidsfund til den kommende fortælling om Letbanen.

Festivalen åbnes lørdag den 19. august kl. 11. Her vil festivalen blive åbnet officielt af et stort kor fra FOF København, Casper Strunge, formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Lyngby-Taarbæk Kommune og Rolf Aagaard-Svendsen, formand for Fonden Kulturstedet Lindegaarden.

Og så går det ellers løs i boderne, hvor 25 lokale kulturforeninger fortæller om, hvad de laver ved miniforedrag, quizzer, mv. Det bliver også længere foredrag, byvandringer (bl.a. på engelsk), oplæsning, teaterforestillinger for børn og voksne, musikquizzer, konkurrence med høns, tombola, lirekassespil og korsang, fortælle- og historiehjørner, konkurrencer og skæg og ballade for børn.

Du kan købe lidt at spise og drikke ved kaffe/kage/pizza-boden og øl- og vandvognen. Ligesom der vil være salg af slush-ice og popcorn. Du kan også besøge Frk. Friis’ madbod på plænen uden for Lindegaarden. Alt sammen fra kl. 11-17.

Når entréen på 25 kr. for voksne (børn op til 12 år er gratis) er betalt, kan du deltage i alle løjerne. Undtagen teaterforestillingen ”I Guder!” som du skal bestille billet til på www.kulturstedetlindegaarden.dk eller købe i døren.

Alle aktiviteter på ’historiske dage i Lyngby-Taarbæk 2023 ’ planlægges og gennemføres af frivillige og medarbejdere fra de mange deltagende organisationer. Tak skal I have!

’historiske dage i Lyngby-Taarbæk 2023’ er arrangeret af Kulturstedet Lindegaardens Venner og Historisk-topografisk Selskab for Lyngby-Taarbæk Kommune. På arrangørgruppens vegne Gurli Madsen, Marianne Hilton, Jesper Grand, Johannes Vedtofte, Henrik Brade og Dorete Dandanell.

Følg med på Facebook her

Se det officielle program:

Program for Historiske Dage

Detaljer

Dato:
19. august 2023
Tidspunkt:
11:00 - 18:00
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangører

Historisk-Topografisk Selskab for Lyngby-Taarbæk Kommune
Kulturstedet Lindegaarden

Sted

Kulturstedet Lindegaarden
Peter Lunds Vej 8
Kgs. Lyngby, 2800
+ Google Maps